Datec AS er Nordens ledende leverandør av programvare for planlegging, kalkyle og drift av renhold. Denne posisjonen har vi fått gjennom et aktivt engasjement, i og for bransjen, og ikke minst sammen våre kunder, i over 20 år.

Våre drøyt 9000 brukere finner god støtte for å løse sine daglige utfordringer med hjelp av CleanPilot.

I dag er vi 20 ansatte fordelt på salg, Customer Success, marked, utvikling og administrasjon. De fleste av oss har tilholdssted ved vårt moderne hovedkontor i Trondheim, men vi er også så heldige å ha dyktige medarbeidere i Oslo. 

Våre ansatte jobber alltid med kunden i fokus, og kontinuerlig utvikling er et viktig nøkkelord i vår hverdag.

Vi har alltid vært innovative og ledende for digital utvikling i renholdsbransjen, og det skal vi fortsette med. Ansatte hos oss er derfor blant de beste på sine fagfelt, og sammen utvikler vi både egne produkter, og hver enkelts kompetanse hele tiden.

Vår innovasjonsevne og kvalitetsfokus har bidratt til å utvikle en stor og voksende kundemasse i alle nordiske land. Våre kunder finner du både innenfor offentlig og privat sektor.

CleanPilot bidrar til å forbedre arbeidsflyt, økonomi og gjennomføring for alle roller i renholdsleveransen. Sammen med våre mange samarbeidspartnere knytter vi også data sammen fra roboter, sensorer og mennesker som alle er en del av dagens renhold.

Hos oss får du muligheten til å jobbe i et utviklingsfokusert miljø, med et sterkt tverrfaglig team.

Noe av det vi tilbyr alle ansatte er behandlingsforsikring, hjemmekontor, muligheter for kompetanseutvikling og gode lønnsbetingelser.

Ikke minst får du muligheten til å være en del av et team som jobber sammen for å styrke CleanPilots posisjon videre, og bidra til å styrke og utvikle en samfunnskritisk bransje på den digitale reisen.

Vi har i dag ingen ledige stillinger, men ta gjerne kontakt dersom du er interessert i karrieremuligheter hos oss.

Kontakt oss

Kontoradresse

Datec AS – Trondheim kontor 
Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal, Norge

E-Post og Telefon

(+47) 7288 7288
info@datec.no

Kontortid

Man – Fre: 8:00 – 16:00